Dit vinden wij belangrijk

Kernwaarden

De waarden van Fruitkracht vormen de kern van de bedrijfsfilosofie
en weerspiegelen de inzet voor samenwerking, maatschappelijke betrokkenheid,
individualiteit en respect.

Samenwerken

Fruitkracht hecht veel waarde aan samenwerking met lokale ondernemers en telers. Door nauw samen te werken met deze partners, streven we ernaar om verse en hoogwaardige producten aan onze klanten te leveren. We geloven in het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het bevorderen van duurzaamheid door middel van onze inkooppraktijken.

We zijn trots op onze partnerschappen met organisaties zoals de Voedselbank in Smallingerland en een sociale werkplaats in Groningen. Deze samenwerkingen bieden kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Fruit op maat

Een andere waarde van Fruitkracht is het leveren van fruit op maat. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom zorgen we ervoor dat ons aanbod aansluit bij de specifieke wensen van elke klant. Of het nu gaat om speciale fruitboxen voor eenmalige evenementen of gepersonaliseerde fruitpakketten voor bedrijven, we streven ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en een persoonlijke en hoogwaardige service te bieden

Respect voor elkaar

Ten slotte is respect voor elkaar een fundamentele waarde binnen Fruitkracht. We erkennen en waarderen de diversiteit en individualiteit van onze medewerkers, klanten en partners.

Maatschappelijk betrokken

In essentie zijn de waarden van Fruitkracht gebaseerd op samenwerking, maatschappelijke betrokkenheid, individualiteit en respect. Deze waarden vormen de pijlers van ons bedrijf en we streven ernaar ze dagelijks in praktijk te brengen om zo een positieve impact te hebben op onze gemeenschappen, klanten en medewerkers.

Toe aan een leuke uitdaging?

Kom ook werken bij Fruitkracht!

Fruitkracht is gevestigd in Drachten en bezorgt vanuit daar met een team
van ruim 30 medewerkers kwaliteitsfruit aan meer dan 800 instellingen en bedrijven.